Relevante internet-pagina's


Parsley
Samen met Marieke Lesparre heeft Ed het duo Parsley opgericht. Op deze site ook informatie over hun cd.

Atelier voor Muziek en Ambacht
Hier heeft instrumentenbouwster Lies Muller voor ons een prachtige harp gebouwd. Ook worden hier cursussen gegeven, waar geleerd kan worden op ambachtelijke wijze zelf een instrument te bouwen.

Mulligans Irish pub
In dit gezellige muziekcafe aan de Amstel 100 in Amsterdam, waar Ed en Margôt elkaar leerden kennen, zijn veel optredens te zien van groepen of solisten met een Keltische invalshoek. En...het bier smaakt er prima!

Spui kunstmarkt
Als we in Nederland zijn (meestal) en als het weer het toelaat (soms), spelen wij hier vaak op zondag. Zie hiervoor onze agenda.
Hier kunt u ook andere kunst vinden, zoals schilderijen, beeldhouwwerken en sieraden.

Peter Reiming
Voor hen die geïnteresseerd zijn in meer muziek zoals wij maken; deze Deense girarist is een zeer gewaardeerde collega. Hij speelt regelmatig bij het beroemde Kleine Zeemeermin-standbeeld in Kopenhagen. Zijn cd's met solo-gitaar opnamen brengen dezelfde sfeer als die van ons. Deze website is alleen in het Engels en het Deens te bekijken. Een aanrader!

Palm Guitars
Deze interessante muziekwinkel ligt praktisch tegenover de Mulligans aan de Amstel in Amsterdam. Gespecialiseerd in het kopen, verkopen en repareren van gebruikte en antieke instrumenten, zowel Westerse als etnische.

Steve Carey
Prettige gitaarmuziek met zang, begeleid door onder andere Ed op basgitaar, electrisch gitaar en tijdens een nummer op harp. Op deze site te zien op de pagina Steve Carey.

Turlough O'Carolan
Informatie over deze beroemde blinde harpist uit de 18e eeuw, waar nog zoveel composities van bewaard zijn gebleven. Door onszelf samengesteld.

Veel informatie over volksmuziek kunt u vinden op de website van de Stichting Volksmuziek Nederland